top of page

Onze deur staat altijd open voor onze pupmensen. Vrijblijvend mag u persoonlijk kennis met ons en onze honden komen maken onder genot van een bakkie of lekker drankje.....

Hier een kleine introductie, graag stel ik me liever persoonlijk voor. 

 Ingrid, grootgebracht met altijd dieren om me heen. Honden, katten, konijnen, vogels, paarden etc....

Mijn eerste briard kwam in mijn leven in 1999. Mijn steun en toeverlaat, een hond waar ik veel van geleerd heb en veel heb ervaren. Snel daarna kwam de tweede..

Daarna mijn dochter Ayla die groot is gebracht met deze lieverds. Helaas waren de voorgangers niet geschikt om een nestje mee te doen maar dat nam niet weg dat ik mijn droom liet varen. Mijn honden blijven bij mij tot hun dood  zo dus ook deze twee. 

Toen Heavynne in mijn leven kwam na een hele roerige en verdrietige tijd, bloeide alles weer op. Heavynne voldeed in alles en was de eerste die mij mijn eerste Coeurs Célestes nestje gaf. Helaas was een tweede nest met haar niet gegund, gezien haar eerste erge zware bevalling. En mijn honden staan op de eerste plaats dus geen nestje meer voor Heavynne.

Ondanks het erg zwaar was  geweest was ze een super mama die tot het laatst voor haar pups heeft gezorgd.  

Skylar nam haar taak over en zij bracht me een eerste nest waar elke fokker van droomt.  Een droombevalling en ook nog eens een supermama.

Zo gingen we dus langzaam verder en hebben we een paar prachtige nesten met haar gehad waaruit we ook Nova aangehouden hebben. In de hoop dat zij onze kennelnaam voort gaat zetten. Later kwam Odin daar bij, niet gepland maar zo welkom.

Mijn leven veranderde drastisch na 16 jaar alleen staande moeder te zijn geweest en ik met mijn man André nu weer een gezinnetje heb opgebouwd. Samen genieten met onze honden wat we samen delen en koesteren. Van vakantie tot hondensport, ieder zijn eigen ding. André het werken met schapen en ik vele disciplines op de hondenschool, zolang de  hondjes het maar leuk vinden. Vakanties alleen maar met onze hondjes. Elke dag heerlijk wandelen en dwalen hier in de bossen en op de heide. Onze honden wijken nooit van onze zijde.

Overal gaan ze mee naar toe. Fijn om onze passie samen te kunnen delen. 

Soms zijn we te vinden op een show, meestal een clubmatch van een rasvereniging waar we dan ons hart kunnen ophalen aan alle mooie briards en vooral lieve leuke vrienden en kennissen. Het echte showgebeuren is niet echt ons ding en ook niet voor onze honden die liever hond zijn en rond rennen en spelen in het bos. Of één van disciplines die ze leuk vinden op de hondenschool. Natuurlijk zorgen we wel dat onze honden die  we inzetten voor de fok voldoen aan de vereiste kwalificaties.

Wilt u meer van ons weten dan kunt u persoonlijk kennis komen maken met ons, onze deur staat voor elke hondenliefhebber maar vooral voor onze pupmensen open.

Skylar Odin pups.JPG
Ruby 1e jhd.jpg
sky schaapjes 2.jpg
DSC_9262.JPG
Skylar-Vinur pup.JPG
Mezzo NE....jpg
bottom of page