Onze deur staat altijd open voor onze pupmensen. Vrijblijvend mag u persoonlijk kennis met ons en onze honden komen maken onder genot van een bakkie of lekker drankje.....

Hier een kleine introductie, graag stel ik me liever persoonlijk voor. 

 Ingrid, grootgebracht met altijd dieren om me heen. Honden, katten, konijnen, vogels, paarden etc....

Mijn eerste briard kwam in mijn leven in 1999. Mijn steun en toeverlaat, een hond waar ik veel van geleerd heb en veel heb ervaren. Snel daarna kwam de tweede..

Daarna mijn dochter Ayla die groot is gebracht met deze lieverds. Helaas waren de voorgangers niet geschikt om een nestje mee te doen maar dat nam niet weg dat ik mijn droom liet varen. Mijn honden blijven bij mij tot hun dood  zo dus ook deze twee. 

Toen Heavynne in mijn leven kwam na een hele roerige en verdrietige tijd, bloeide alles weer op. Heavynne voldeed in alles en was de eerste die mij mijn eerste Coeurs Célestes nestje gaf. Helaas was een tweede nest met haar niet wat we wilden gezien haar eerste erge zware bevalling waarin we haar bijna kwijt zijn geraakt.

Alles wat mis kon gaan ging bijna mis. Een harde leerschool maar wel eentje waar we veel van geleerd hebben. Ondanks alles was ze een super mama die tot het laatst voor haar pups heeft gezorgd.  

Mijn honden zijn mijn alles, dus geen tweede nest voor Heavynne. Skylar nam haar taak over en zij bracht me een eerste nest waar elke fokker van droomt.  Een droombevalling en ook nog eens een supermama.

Zo gingen we dus langzaam verder en hebben we een paar prachtige nesten met haar gehad waaruit we ook Nova aangehouden hebben. In de hoop dat zij onze kennelnaam voort gaat zetten.

Mijn leven veranderde drastisch na 16 jaar alleen staande moeder te zijn geweest en ik met mijn man André nu weer een gezinnetje heb opgebouwd. Samen genieten met onze honden wat we samen delen en koesteren. Van vakantie tot hondensport, ieder zijn eigen ding. André het werken met schapen met de meiden en ik vele disciplines op de hondenschool, zolang de meiden het maar leuk vinden. Vakanties alleen maar met onze meiden. Elke dag heerlijk wandelen en dwalen hier in de bossen en op de heide. Onze honden wijken nooit van onze zijde.

Overal gaan ze mee naar toe. Fijn om onze passie samen te kunnen delen. 

Wilt u meer van ons weten dan kunt u persoonlijk kennis komen maken met ons, onze deur staat voor elke hondenliefhebber maar vooral voor onze pupmensen open.

sky schaapjes 2.jpg
DSC_9262.JPG
Skylar Odin pups.JPG
Ruby 1e jhd.jpg
Skylar-Vinur pup.JPG
Mezzo NE....jpg