top of page

Maandag 10 augustus

Skylar heeft gisterenavond en vannacht 8  prachtige gezonde pups  (5 teefjes en 3 reutjes)op de wereld gezet. Wat heeft ze het goed gedaan mijn meiske en wat is ze trots op haar kroost. Alle nieuws over de pups gaan we vanaf nu plaatsen bij PUPS (bij Skylar). Alle pups zijn gereserveerd en alle toekomstige  baasjes zullen binnenkort persoonlijk geïnformeerd worden. Voor nu eerst uitrusten en bijtanken en natuurlijk genieten van ons moois....

Skylar Odin pups

Zondag 2 augustus

Ons meisje heeft het zwaar. Ze gaat nog steeds mee wandelen en naar het bos, maar soms kijkt ze me aan net alsof ze wil zeggen "moeten we nog ver". Ze doet  het dus duidelijk rustig aan en de afstanden zijn nu ook veel korter. 

Ze is nu in totaal 6.4 kg aangekomen en dat is veeL. Veel gewicht om mee te dragen en nu zeker met die warmte wordt het steeds zwaarder voor haar. Het is heerlijk om haar buikje te aaien en te voelen hoe die kleine prutskes aan het trappelen zijn.  Nog een kleine week te gaan. De laatste loodjes.... zo benieuwd wat voor moois ze ons gaat schenken. 

Zaterdag 25 juli

Skylar heeft haar plekje alweer gevonden. Gisteren de werpkist gezet zodat ze er weer alvast aan kan wennen en ze er haar vertrouwde plekje van kan maken. Ze krijgt nu ook beetje bij beetje wat meer te eten, ze zal het hard nodig hebben straks.

Wandelen gaat nog steeds soepeltjes al merken we wel dat ze het wat vaker rustiger aan doet. Niet leuk voor Heavynne want ruwe spelletjes zitten er voorlopig niet in. Maar ze doen het super mijn lieve meiden. Nog twee weken te gaan. Heerlijk nu al die voorbereidingen met alle spulletjes voor de pups en mams weer in de huiskamer. We kijken er zo naar uit.....

IMG_9439.JPG

Dinsdag 14 juli

Skylar haar buikje wordt zichtbaar dikker en haar tepels zwellen op. En ons meisje heeft honger!

De foetus lijkt nu op een miniatuur hondje. De organen zijn al volledig ontwikkeld, geslacht is bepaald. De foetussen zijn nu ook minder vatbaar voor invloeden van buitenaf. De longen kunnen nog geen zuurstof opnemen. Nu is het groeien......

Skylar vindt het altijd heerlijk om op haar buikje geaaid te worden dus voor ons ook mooi de gelegenheid om met de stethoscoop naar de hartslag van de ukjes te luisteren. 

foetus_39dgn
embryo-39.jpg

Maandag 6 juli

Vanochtend hebben we dan eindelijk de bevestiging gekregen dat Skylar drachtig is middels een mooie echo. We zijn super blij. Rond 8 augustus zullen we gaan zien wat voor moois er geboren gaat worden.

Woensdag 10 juni

Skylar heeft afgelopen weekend een romantishe date gehad met de mooie lieve Odin. 

Odin woont in Duitsland (Oberderdingen) bij Silke en Rolf met zijn dochter Millie. 

We hopen over 4 weken middels een echo een bevestiging te krijgen dat we begin augustus mooie gezonde pupsels van ze mogen verwelkomen.

Odin foto.jpg

Ch. Sel. Odin Des Travailleurs Barbus

Hd - A

CSNB - vrij

EU - normale positie

ECVO - vrij

Date Sky Odin
Date Sky Odin
Date Sky Odin
Date Sky Odin
Date Sky Odin
Date Sky Odin
Date Sky Odin
Date Sky Odin
bottom of page