top of page

22 februari

Op 21 januari heeft Skylar het leven geschonken aan 7 mooie gezonde fauve puppen, 5 teefjes en 2 reutjes.

Skylar heeft het super gedaan en is een topmoedertje. De pups drinken goed. Nu eindelijk genieten van al deze mooie pupsels. Alles over de pups wordt nu onder gebracht bij pups Skylar  - Vinur 

DSC_9395.JPG

________________________________________________________________________________

13 februari

Dag 54 van de dracht en Skylar krijgt het zwaar. Sinds gisteren heeft ze besloten het wat rustiger aan te gaan doen. Ze wandelt op haar eigen tempo mee, je ziet dat ze nog wel wil rennen en spelen maar er zit toch wat in de weg. Ze heeft dan ook een aardig buikje en ook haar melkpakketten zijn flink ontwikkeld Ze slaapt veel en is erg rustig. Eten kan ze als de beste, dit verdelen we nu ook over meerdere porties zodat het niet in de weg gaat zitten.. Ook komt ze niet meer naar boven om lekker bij me te komen liggen. Alles staat klaar beneneden, ook een bed voor mij zodat ik straks bij haar en de pups kan slapen. Op de bank komt ze nog regelmatig heerlijk knuffelen en tegen je aan liggen, al die aandacht vindt ze heerlijk. We hebben al aardig wat aanstaande puppymensen op visite gehad en wat leuk dat deze lieve mensen ook allemaal zo uit kijken naar de pups en nog fijner dat de ukken zo welkom zijn. 

____________________________________________________________________

18  februari

Vandaag een weegmomentje. Skylar is in totaal nu 7.1 kg aangekomen. Een mooie toename maar het wordt 

wel erg zwaar voor haar. Ze wil nog zo graag maar het gaat niet echt meer al is soms een heel klein sprintje trekken nog wel verleidelijk. De wandelingen zijn nu ook flink wat korter en als de behoefte daar is wat vaker.

Het verbaasd me nog steeds dat ze zo goed kan eten met die bolle volle buik. Fijn voor haar dat het toch niet in de weg zit en ze nog heerlijk kan genieten van haar maaltijden.

De pups zijn aardig in beweging, je voelt en ziet ze goed bewegen. Dat zijn van die heerlijke genietmomentjes als ze bij je ligt, hand op haar buik en al dat leven voelt. We zijn echt de dagen aan het aftellen nu. Spannend en zo benieuwd wat voor moois er straks op de wereld komt.

_________________________________________________________________________________

9 februari

De werpkist is neergezet en Skylar heeft hem meteen al toegeïngend, hij valt duidelijk in de smaak. De andere spulletjes voor de naderende bevalling hebben we ook van zolder gehaald zodat we deze straks ook een plekje kunnen gaan geven en bij de hand hebben. Onze wandelingen zijn nog steeds even lang en ze geniet nog met volle teugen al merk je duidelijk dat ze heel wat rustiger is. Soms laat ze zich nog verleiden door Heavynne voor een spelletje tot groot  genoegen van Heavynne die energie heeft voor tien. 

De pups groeien en groeien en soms voel je zachtjes wat bewegen in haar langzaam groeiende buikje. In principe zijn ze over 7 dagen levensvatbaar maar ze mogen nog eventjes wat langer veilig bij mama blijven zitten.

Wat kijken we uit naar het kleine spul en zo benieuwd wat voor moois Skylar op de wereld gaat zetten. Nog eventjes geduld...…

YCKB3575.JPG
MWSB1443.JPG
53dgFoetusachterpootjes.jpg
55Foetus.jpg

Foetus 55 dagen

_________________________________________________________________

3 februari

Skylar voelt zich goed. Ze speelt weer wat meer maar wel maar gepaste voorzichtigheid. Eten is nog steeds heel belangrijk. Je ziet nu duidelijk een mooi buikje ontstaan en wat is het leuk om die ukken te horen via de stethoscoop. Volgende week de spullen van zolder en mag ze gaan wennen aan de werpkist in huis.

In de tussentijd doen we gewoon heerlijk ons ding en Skylar geniet met volle teugen van onze dagelijkse wandelingen, beetje trainen (spelen) op de hondenschool, spelen met Heavynne en ons maar vooral van al het geknuffel en aandacht die ze krijgt.

IMG_4229.JPG
IMG_4234.JPG
IMG_4078.JPG

____________________________________________________________________________

 

25 januari

Onze kleine meid heeft honger! Als ze de kans krijgt jat ze alles wat eetbaar is van de aanrecht. We gaan zo langzaam beginnen met een beetje bij beetje meer  eten. Ook zie je haar buikje al een beetje groeien.

Heavynne wil  graag spelen maar Skylar geeft nu toch regelmatig aan dat ze het wat rustiger aan wil doen. Dit tot grote verbazing en teleurstelling van Heavynne want Sky is toch altijd in voor een robbertje stoeien. Heavynne respecteert haar gelukkig en samen snuffelen en struinen door het bos is ook leuk.

De kleine foetusjes groeien nu goed. De ontwikkeling van de organen loopt op een einde en ze zijn nu minder vatbaar voor invloeden van buitenaf. Ze  gaan nu meer op een pup lijken en tanden, snorharen, tenen en nagels zijn volop in ontwikkeling.

embryo-39-dagen-week-6.jpg

____________________________________________________________________________________________

 

21 Januari 2019

Vandaag kregen we het blijde nieuws middels een prachtige echo dat we rond 22 februari  de pups van Skylar en Vinur mogen verwachten 

______________________________________________________________________

22 december 2018

Skylar heeft een romantische date gehad met de lieve mooie  

Sel. Ch. Limited Edition "Vinur" Du Rêve Lourd D'Eté

Hopelijk kunnen we over 4 weken een mooie echo zien en uit gaan kijken naar lieve gezonde pups.

bottom of page