top of page

Coeurs Célestes Rising Novastar

Nova

HD-A

CSNB- Vrij

EU- Normale positie

ECVO-Vrij

                                 - all clear

Karaktertest België

Karaktertest Frankrijk 17/20

Karaktertest Nederland NBC

NHAT Frankrijk

Embark logo.png
Nova 13 mnd

Nova is bij ons geboren op 9 augustus 2020. Dochter van ons meisje Skylar. Geboren uit het tweede nestje van Skylar.

We hopen met Nova onze kennelnaam en lieve gezonde sociale pups voort te kunnen zetten. Maar eerst genieten van het  jonge hond zijn en wachten tot ze uitgegroeid is tot een mooie volgroeide stabiele briard. Nova was bandje roze in het nest. Een vrij en blij meiske. Erg sociaal en makkelijk, maar wel een meiske met temperament. Haar prachtige uitdrukking en karakter gaven voor mij de doorslag om haar te kiezen. Het leek ook alsof ze wist dat zij degene was die mocht gaan blijven. 

Een supermatch met ons roedeltje. Ze accepteren alles van haar, zelfs mama Skylar die erg veel van haar tolereert. Ze speelt, ze dolt, daagt uit en de andere meiden doen vrolijk mee. Meiske is dan ook altijd blij en vrolijk.

Nova is een meisje dat graag samen met je werkt. Alle leuke disciplines in de hondensport. Hiermee ben ik erg blij en treed ze bijna in de voetsporen van mijn meisje kampioen gehoorzaamheid Heavynne. Nova vindt net als haar mams showen daarentegen helemaal niks, toch heeft ze zich al vele malen bewezen op shows en al vele U-tjes, Res-CAC' s en twee Pre- Selecties behaald in diverse landen. En net zoals bij als onze honden doen we wat zij leuk vindt.

DSC_5965.JPG
bottom of page